Opningstider i jula

Meirope bibliotek er tilgjengeleg heile jula, men ikkje sjølve nyttårsaftan

Opningstider i jula

Finn du oldemor i Digitalarkivet?

Du treng ikkje vere forskar for å finne informasjon om gamal slekt. Du treng heller ikkje vere historikar for å finne ut kor dei levde. Sjekk kva som skjuler seg om forfedra dine i Digitalarkivet!

Les meir »
Finn du oldemor i Digitalarkivet?

Lag ditt eige slektstre

Viss du er i gang med slektsforsking, kan det vere kjekt å teikne opp ditt eige familietre. Tenk for ei flott dåpsgåve det kan vere til det nye barnebarnet.

Lag ditt eige slektstre

Nytt i biblioteket

Tom for idear til lesestoff? Treng du lesetips?

Nytt i biblioteket

PressReader – digitale aviser

I PressReader kan du lesa om lag 500 aviser på 60 språk, også norsk. Kom til biblioteket og les eller last ned.

PressReader - digitale aviser

Les e-bøker i eBokBib

Du kan lasta ned og låna e-bøker via appen eBokBib - som er svært enkel å bruka! Søk, lån og les på same staden!

Les e-bøker i eBokBib

Sjå kortfilm i Filmbib

No kan alle som har Nasjonalt lånekort, sjå film med den nye strømmetenesta for kortfilm og dokumentarar – heilt gratis!

Sjå kortfilm i Filmbib

Biblioteket i Os & Fusaposten

Innimellom skriv vi små bokmeldingar til Os & Fusaposten. Her er nokre av dei!

Biblioteket i Os & Fusaposten

Velkommen til Sommarles-fest!

Vi inviterer alle som har vore med på Sommarles 2017 til bolle- og premiefest i biblioteket! (Alle andre som har lyst på supre klovnerier med Klovnen Knut, er også hjarteleg velkomne!)

Velkommen til Sommarles-fest!

Velkommen til haust i biblioteket frå 7. august

I vekene fram til 1. september, kan du for første gong i historia treffa to biblioteksjefar på ein gong i Os folkebibliotek!

Velkommen til haust i biblioteket frå 7. august