Bibliotekdagar i romjula

Treng du meir lesestoff i jula?

Bibliotekdagar i romjula

PressReader – digitale aviser

I PressReader kan du lesa om lag 500 aviser på 60 språk, også norsk. Kom til biblioteket og les eller last ned.

PressReader - digitale aviser

Les e-bøker i eBokBib

Du kan lasta ned og låna e-bøker via appen eBokBib - som er svært enkel å bruka! Søk, lån og les på same staden!

Les e-bøker i eBokBib

Sjå kortfilm i Filmbib

No kan alle som har Nasjonalt lånekort, sjå film med den nye strømmetenesta for kortfilm og dokumentarar – heilt gratis!

Sjå kortfilm i Filmbib

Velkommen til Sommarles-fest!

Vi inviterer alle som har vore med på Sommarles 2017 til bolle- og premiefest i biblioteket! (Alle andre som har lyst på supre klovnerier med Klovnen Knut, er også hjarteleg velkomne!)

Velkommen til Sommarles-fest!

Velkommen til haust i biblioteket frå 7. august

I vekene fram til 1. september, kan du for første gong i historia treffa to biblioteksjefar på ein gong i Os folkebibliotek!

Velkommen til haust i biblioteket frå 7. august

Velkommen til fest for Bente Bratlund!

Det er 40 år sidan Bente Bratlund debuterte som forfattar! Vi inviterer til bokfest, forfattarprat, poesi og marsipankake!

Les meir »
Velkommen til fest for Bente Bratlund!

100 år med Vera Lynn!

I 2017 fyller Vera Lynn 100 år, og Underholdningsvogna hyllar verdsstjerna med musikk, forteljing og bilete - i biblioteket onsdag 22. mars kl 18.00

100 år med Vera Lynn!

«Da byen brant»

Foredrag om bybrannen i Bergen i 1916. Ettermiddagsforedrag måndag 27. mars kl 18.00

Teaterframsyninga «Farfars bombekrater»

Velkommen til vidunderleg litteraturteater i biblioteket måndag 27. februar kl 18.00!

Teaterframsyninga